Έμμηνος Ρύση

Κατά τη διάρκεια του εμμηνορρυσιακού κύκλου είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση. Παρακάτω αναφέρουμε τους τρόπους που μπορεί να σας βοηθήσει το Lactacyd.

Αποκατάσταση της ισορροπίας

Υπό την επίδραση των ορμονικών μεταβολών κατά τη διάρκεια του εμμηνορρυσιακού κύκλου, η φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά. Εάν συμβεί αυτό, το προϊόν Lactacyd Pharma with Antibacterials (με Αντιβακτηριακές Ιδιότητες) μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας.

Αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας κατά τη διάρκεια της περιόδου

Η χρήση του Lactacyd όταν κάνετε ντους μπορεί να σας βοηθήσει να νιώθετε αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Τα προϊόντα Lactacyd έχουν ισορροπημένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Προκειμένου να διατηρήσετε αυτό το αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας και κατά τη διάρκεια των εξωτερικών δραστηριοτήτων σας, χρησιμοποιείτε τα μαντηλάκια Lactacyd Wipes, τα οποία περιέχουν γαλακτικό οξύ για την ενίσχυση της φυσικής προστασίας του κόλπου και αλλαντοΐνη για την καταπράυνση του δέρματος.

Εκτός από τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων, να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να αλλάζετε σερβιέτες και ταμπόν τακτικά.

Ορισμένες φορές αισθάνομαι κνησμό ακριβώς πριν από την περίοδο. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι, είναι φυσιολογικό. Συνήθως συμβαίνει γιατί η ροή του αίματος στην περιοχή του κόλπου αυξάνεται ακριβώς πριν από την περίοδο.

Η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής με ένα από τα προϊόντα καθαρισμού Lactacyd μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν δυσφορίας. Ωστόσο, εάν ο κνησμός δεν σταματά μετά το τέλος της περιόδου, ενδέχεται να έχετε κάποια λοίμωξη που απαιτεί επίσκεψη στον ιατρό σας ή το γυναικολόγο σας.