Οσμή

Η δημιουργία οσμών στην ευαίσθητη περιοχή είναι φυσιολογική και παρατηρείται σε πολλές γυναίκες.
Οι φυσιολογικές οσμές δύνανται να προκληθούν από τον ιδρώτα, τα βακτήρια και τις ορμονικές διακυμάνσεις. H καθημερινή υγιεινή με ζεστό (όχι καυτό) νερό με ένα ήπιο, μη ερεθιστικό καθαριστικό όπως το Lactacyd, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των οσμών.

Η ευαίσθητη περιοχή μου έχει οσμή ιχθύος, ειδικά μετά τη σεξουαλική επαφή ή αμέσως μετά την έμμηνο ρύση. Είναι φυσιολογικό;

Όχι, δεν είναι φυσιολογικό να έχει η ευαίσθητη περιοχή σου οσμή ιχθύος. Μια δυσάρεστη οσμή ή η οσμή ιχθύος είναι σύμπτωμα κολπικής λοίμωξης. Σε αυτή τη περίπτωση, συνίσταται να επισκεφτείτε το γιατρό ή το γυναικολόγο σας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από την οσμή που σχετίζεται με κολπική λοίμωξη ή υπερβολική ανάπτυξη βακτηρίων;

Η δημιουργία οσμών στην ευαίσθητη περιοχή είναι φυσιολογική και παρατηρείται σε πολλές γυναίκες.
Ωστόσο, κάθε γυναίκα έχει κάποιο βαθμό κολπικής έκκρισης, η οποία μπορεί να έχει διαφορετική οσμή. Για να νιώσετε αίσθημα φρεσκάδας, είναι σημαντικό να έχετε μια καλή προσωπική υγιεινή. Τα προϊόντα Lactacyd έχουν ισορροπημένο pH και περιέχουν βιολογικό L- γαλακτικό οξύ, το οποίο σέβεται τη φυσική ισορροπία του pH της ευαίσθητης περιοχής σας. Το Lactacyd Fresh περιέχει ενεργά συστατικά κατά των οσμών ενώ σας παρέχει αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί.