Τι καθιστά τα προϊόντα μας μοναδικά;

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ Βιολογικό L-Γαλακτικό Οξύ

Υποστηρίζουν την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηρίων της κολπικής χλωρίδας

ΠΑΡΕΧΟΥΝ ισορροπία στο pH

Διατηρούν τη φυσική οξύτητα της ευαίσθητης περιοχής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κλινικά ελεγμένη

Αποτελούν έναν καλά εδραιωμένο σύμμαχο στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

60 ΧΡΟΝΙΑ εξειδίκευσης

Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως

Ολοκληρωμένη σειρά

προϊόντων καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής για κάθε στάδιο της ζωής ή σύμπτωμα

Φυσικά ενεργά συστατικά

Εμπλουτισμένα με φυσικά ενεργά συστατικά με θεραπευτικά οφέλη

Η ιστορία του Lactacyd

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε για το Lactacyd πιστεύουμε ότι η γυναικεία υγιεινή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Με πάνω από 60 έτη εμπειρίας,  το Lactacyd είναι ο ειδικός στη γυναικεία υγιεινή, με κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Το Lactacyd δημιουργήθηκε στη Γαλλία το 1950 από μία ομάδα επιστημόνων που επιθυμούσε να παρασκευάσει ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη του ερεθισμού. Κατά τη διενέργεια ελέγχων για την ανεύρεση των καλύτερων συστατικών, ανακάλυψαν την αξία του γαλακτικού οξέος. Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από το γυναικείο οργανισμό ως προστασία της ευαίσθητης περιοχής. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα προϊόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής που προσέφερε στις γυναίκες την απαλότητα που αναζητούσαν για την υγιεινή τους. Η αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα αυτού του ήπιου προϊόντος καθαρισμού έχει αποδειχθεί σε πολυάριθμες δοκιμές και επιπλέον έχει επιβεβαιωθεί, όπως άλλωστε μαρτυρά η χρήση του από εκατομμύρια γυναικών παγκοσμίως.

Στο Lactacyd, κατανοούμε πραγματικά τις ανάγκες των γυναικών όσον αφορά την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής και παρέχουμε προϊόντα για κάθε στάδιο της ζωής τους,  δίνοντας σας λύσεις στις ειδικές καθημερινές ανάγκες για φρεσκάδα και άνεση.

Ερωτήσεις σχετικά με το Lactacyd

Ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Lactacyd

Τι είναι ο ορός γάλακτος;

Ο ορός γάλακτος είναι ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από το γάλα. Χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση και τη διατήρηση του προστατευτικού περιβάλλοντος της ευαίσθητης περιοχής.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιείται ένα προϊόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής; Μπορώ να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση;

Το Lactacyd μπορεί να χρησιμοποιείται στο ντους ή το μπάνιο ως υγρό σαπούνι για τον καθαρισμό της εξωτερικής ευαίσθητης περιοχής. Δημιουργείστε αφρό και εν συνεχεία ξεπλύνετε επιμελώς με τρεχούμενο νερό. Στεγνώστε προσεκτικά την περιοχή με μία καθαρή πετσέτα.

Η εφαρμογή πρέπει να περιορίζεται μόνο στην περιοχή των εξωτερικών γεννητικών οργάνων. Τα προϊόντα Lactacyd διαθέτουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ υγρό σαπούνι και ράβδους σαπουνιού για τον καθαρισμό του κόλπου και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Είναι πράγματι αναγκαίο να χρησιμοποιώ κάποιο ειδικό προϊόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής;

Τα σαπούνια σε οποιαδήποτε μορφή (υγρά ή ράβδοι) συνήθως έχουν υψηλό pH, η τιμή του οποίου απέχει κατά πολύ από αυτή του φυσικού περιβάλλοντος του κόλπου.

Τέτοιου είδους προϊόντα καταστρέφουν τη φυσιολογική όξινη στοιβάδα του κόλπου, η οποία χρησιμεύει ως προστασία από τα επιβλαβή βακτήρια. Τα προϊόντα Lactacyd έχουν προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τι είναι το γαλακτικό οξύ;

Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό στο δέρμα της ευαίσθητης περιοχής και στο εσωτερικό του κόλπου, δημιουργώντας ένα φυσικά όξινο περιβάλλον.

Αυτή η φυσική οξύτητα ευνοεί την άριστη ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Έτσι, τα ωφέλιμα και επιβλαβή βακτήρια που υπάρχουν στον κόλπο βρίσκονται σε ισορροπία, διατηρώντας την ευαίσθητη περιοχή ασφαλή από όλων των ειδών τις λοιμώξεις. Το γαλακτικό οξύ παράγεται από τους γαλακτοβάκιλλους (τα ωφέλιμα βακτήρια), των οποίων η ανάπτυξη ευνοείται από το όξινο περιβάλλον (χαμηλό pH).

Τα προϊόντα Lactacyd περιέχουν βιολογικό L-γαλακτικό οξύ (το ίδιο είδος που ο οργανισμός παράγει φυσιολογικά) και έχουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου.

Τι είναι οι γαλακτοβάκιλλοι;

Οι γαλακτοβάκιλλοι είναι ένα είδος βακτηρίου της κολπικής χλωρίδας που παράγουν γαλακτικό οξύ. Το γαλακτικό οξύ δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον, το οποίο προστατεύει τον κόλπο από τυχόν υπερανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πληθώρα λοιμώξεων. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των γαλακτοβάκιλλων, τόσο πιο σταθερό είναι το φυσικό όξινο περιβάλλον του κόλπου.

Μπορούν όλες οι γυναίκες να χρησιμοποιούν το Lactacyd;

Ναι, εκατομμύρια γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το Lactacyd και έχουν μείνει ικανοποιημένες. Από την πρώτη περίοδο μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση, το Lactacyd παρέχει μία πλήρη σειρά προϊόντων καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, τα οποία είναι προσαρμοσμένα για την κάθε φάση της ζωής της γυναίκας.

Από ποια ηλικία μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση του Lactacyd;

Η χρήση του Lactacyd μπορεί να ξεκινήσει από την πρώτη έμμηνο ρύση. Εν γένει, η έμμηνος ρύση εμφανίζεται γύρω στην ηλικία των 12 ετών, αν και μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα ή αργότερα. Υπό την επίδραση των ορμονών, πιθανόν να παράγονται εκκρίσεις και να δημιουργούνται οσμές. Τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής Lactacyd μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής, βοηθώντας σας να αισθάνεστε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση. Το Lactacyd Girl μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κορίτσια 3 ετών, μέχρι την πρώτη έμμηνο ρύση.

Μπορεί το Lactacyd να χρησιμοποιείται καθημερινά;

Τα προϊόντα Lactacyd έχουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια, δεν περιέχουν σαπούνι και έτσι μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Μπορεί το Lactacyd να χρησιμοποιείται εσωτερικά;

Όχι, η εσωτερική πλύση του κόλπου δεν είναι απαραίτητη. Ο κόλπος αυτοκαθαρίζεται και συνεπώς δεν υπάρχει η ανάγκη εισαγωγής εντός του κόλπου προϊόντων κολπικών πλύσεων ή παρεμφερών προϊόντων. Επιπλέον, οι εσωτερικές κολπικές πλύσεις συνιστούν παράγοντα κινδύνου για εμφάνιση βακτηριακής κολπίτιδας. Μπορείτε να αισθάνεστε καθαρή και φρέσκια χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό με αποσμητικούς παράγοντες, όπως το Lactacyd, για τον καθαρισμό των εξωτερικών γεννητικών οργάνων (αιδοίου).

Που πωλείται το Lactacyd;

Το Lactacyd πωλείται στα φαρμακεία, στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών. Η σειρά Lactacyd Pharma διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ για την πρόληψη των οσμών;

Ξεκινήστε με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, όπως το Lactacyd Fresh, που θα συμβάλλει στην πρόληψη των οσμών. Το συγκεκριμένο προϊόν καθαρισμού περιέχει ενεργούς αποσμητικούς παράγοντες που βοηθούν στην πρόληψη της δημιουργίας οσμών.

Σε τι διαφέρει το Lactacyd;

Τα προϊόντα Lactacyd περιέχουν συστατικά, όπως το γαλακτικό οξύ, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσική προστασία του κόλπου. Τα προϊόντα έχουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.