Εγκυμοσύνη

Για τις περισσότερες γυναίκες, η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής τους, ακόμη και αν από φυσική άποψη, συνεπάγεται πολλές αλλαγές. Ως μέλλουσα μαμά, θέλετε να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας χωρίς ανησυχίες. Ωστόσο, λόγω των ορμονικών αλλαγών μια έγκυος γυναίκα είναι πιο επιρρεπής σε κολπικές μολύνσεις από τις μη έγκυες γυναίκες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα θέματα αυτά.

Η εγκυμοσυνη μου

Το σώμα μιας γυναίκας θα υποβληθεί σε πολλές αλλαγές σε μόλις εννέα μήνες. Οι ορμονικές διακυμάνσεις που είναι απολύτως φυσιολογικές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό έχουν συχνά αρνητικές επιπτώσεις στην ευαίσθητη περιοχή. Ο βλεννογόνος του κόλπου είναι πιο επιρρεπής στον ερεθισμό και αυτό αυξάνει την πιθανότητα μόλυνσης. Είναι σημαντικό, ιδίως κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, να φροντίζετε καλά την ευαίσθητη σας περιοχή.

Λάβετε καθημερινά προληπτικά μέτρα, όπως η σωστή προσωπική υγιεινή και, αν είναι δυνατόν, εξαλείψτε άλλους παράγοντες κινδύνου (με τη χρήση βαμβακερών εσωρούχων, περιορισμό της κατανάλωσης ζάχαρης στη διατροφή, κ.τ.λ.). Το Lactacyd Pharma with Antibacterials είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των εγκύων γυναικών. Περιορίζει τον κίνδυνο μόλυνσης με την καταπολέμηση του πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων. Μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού και διευκολύνει αυτές τις μικρές ταλαιπωρίες της εγκυμοσύνης.