Τα πάντα για το Lactacyd

Μπορεί κάθε γυναίκα να χρησιμοποιήσει το Lactacyd;

Ναι, εκατομμύρια γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το Lactacyd και έχουν μείνει ικανοποιημένες. Από την πρώτη σας περίοδό έως και μετά την εμμηνόπαυση, το Lactacyd προσφέρει μια πλήρης  σειρά  προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής σας.

Σε ποια ηλικία μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Lactacyd;

Το Lactacyd μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη εμμηνόρροια. Σε γενικές γραμμές, η εμμηνόρροια αρχίζει περίπου στην ηλικία των 12 ετών, αν και μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα ή αργότερα. Υπό την επίδραση των ορμονών, μπορεί να προκληθούν εκκρίσεις και οσμές. Τα προϊόντα Lactacyd για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να βοηθήσουν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής σας, και να σας κάνει να αισθάνεστε δροσερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Μπορεί το Lactacyd να χρησιμοποιηθεί καθημερινά;

Τα προϊόντα Lactacyd έχουν ένα προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι πολύ ήπια, δεν περιέχουν σαπούνι και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Πού πωλείται το Lactacyd;

Το Lactacyd πωλείται στα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ. Η σειρά Lactacyd Pharma είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο  φαρμακείο σας.

Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιήσω για την κακοσμία;

Για την πρόληψη των οσμών, ξεκινήστε με ένα απαλό προϊόν καθαρισμού, όπως το Lactacyd Deo Protect/Fresh. Αυτό το προϊόν πλύσης περιέχει ενεργά αποσμητικά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη των οσμών.

Σε τι διαφέρει το Lactacyd;

Τα προϊόντα Lactacyd περιέχουν συστατικά όπως το γαλακτικό οξύ, το οποίο υποστηρίζει τη φυσική προστασία του κόλπου. Τα προϊόντα έχουν προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι πολύ ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι ενώ είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα προϊόν πλύσης; Μπορώ να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση;

Το Lactacyd μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγρό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή στο ντους ή το μπάνιο. Δημιουργήστε αφρό και, στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό.  Εφαρμόστε μόνο στην εξωτερική περιοχή του κόλπου. Τα προϊόντα Lactacyd έχουν ένα προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι πολύ ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι και, επομένως, είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Χρησιμοποιώ υγρό σαπούνι και πλάκες σαπούνι εδώ και χρόνια για τον καθαρισμό του κόλπου μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χρειάζεται πραγματικά να χρησιμοποιήσω ένα γυναικείο προϊόν πλύσης;

Τα σαπούνια σε οποιαδήποτε μορφή (υγρά ή πλάκες) συνήθως έχουν υψηλό pH που διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από αυτό του φυσικού περιβάλλοντος του κόλπου. Προϊόντα όπως αυτά  καταστρέφουν το φυσικό όξινο περιβάλλον του κόλπου, το οποίο χρησιμεύει ως προστασία από τα βλαβερά βακτηρίδια. Τα προϊόντα Lactacyd έχουν ένα προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Άλλωστε, είναι πολύ ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι και, επομένως, είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τι είναι ο γαλακτοορός;

Ο γαλακτοορός είναι ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από το γάλα. Χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση και τη διατήρηση του προστατευτικού περιβάλλοντος της ευαίσθητης περιοχής.

Τι είναι το γαλακτικό οξύ;

Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσικά από το σώμα στο εσωτερικό του κόλπου για τη δημιουργία ενός φυσικά όξινου περιβάλλοντος. Αυτή η φυσική οξύτητα ευνοεί την τέλεια ισορροπία της χλωρίδας του κόλπου. Τα ωφέλιμα και βλαβερά βακτήρια που υπάρχουν στο κόλπο βρίσκονται σε ισορροπία, διατηρώντας την ευαίσθητη περιοχή ασφαλή από όλα τα είδη των λοιμώξεων. Το γαλακτικό οξύ παράγεται από τους γαλακτοβάκιλλους (τα καλά βακτήρια), των οποίων η ανάπτυξη διευκολύνεται επίσης και από ένα όξινο (χαμηλό pΗ) περιβάλλον.
Τα προϊόντα Lactacyd περιέχουν βιολογικό L-γαλακτικό οξύ, το ίδιο είδος που παράγει το σώμα φυσικά και έχουν προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου.

Τι είναι οι γαλακτοβάκιλλοι;

Οι γαλακτοβάκιλλοι είναι ένα είδος βακτηρίων στην κολπική χλωρίδα που παράγουν γαλακτικό οξύ. Το γαλακτικό οξύ δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον που προστατεύει τον κόλπο από την υπερανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων, που μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες μολύνσεις. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός γαλακτοβάκιλλων, τόσο πιο σταθερό είναι το φυσικό όξινο περιβάλλον στον κόλπο.