Γιατί  Lactacyd

Κατανοούμε τις ευαισθησίες της ευαίσθητης ζώνης και τη σημασία της διατήρησης της ισορροπίας του pH για να παραμείνετε υγιείς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Σε αυτά ανήκουν:

Ισορροπημένο pH

Το ισορροπημένο, όξινο pH σέβεται τη φυσική οξύτητα της ευαίσθητης ζώνης.

Κλινικά δοκιμασμένο

Τα προϊόντα μας είναι ευρέως κλινικά και γυναικολογικά ελεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την απαλότητα. Το Lactacyd είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι παρέχει απαλή φροντίδα καθώς και προστασία από τις οσμές και τον ερεθισμό με τον καθημερινό καθαρισμό. Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλή για καθημερινή χρήση.

Εμπειρία

Το εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για παραπάνω από 60 χρόνια. Το Lactacyd πιστεύει ότι για να φροντίζετε την υγιεινή σας, θα πρέπει να έχετε έναν στενό συνεργάτη. Το Lactacyd προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων πλύσης για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής σας.

Φυσικό γαλακτικό οξύ

Όλα τα προϊόντα Lactacyd είναι εμπλουτισμένα με φυσικό γαλακτικό οξύ που υποστηρίζει την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων στην κολπική χλωρίδα και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής οξύτητας της ευαίσθητης περιοχής.

Ήπια και απαλά συστατικά

Τα προϊόντα Lactacyd κατασκευάζονται από ήπια συστατικά με βάση το γάλα, συμπεριλαμβανομένου του γαλακτοορού και του γαλακτικού οξέως, που υπάρχουν φυσιολογικά στη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή. Η ήπια, χωρίς σαπούνι σύνθεση είναι τόσο απαλή που μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.