Συχνές ερωτήσεις - Lactacyd

Γιατί να επιλέξετε Lactacyd®

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να νιώσετε άνεση και φρεσκάδα στο σώμα σας!

Lactacyd®

Ο ορός γάλακτος είναι ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από το γάλα. Χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση και τη διατήρηση του προστατευτικού περιβάλλοντος της ευαίσθητης περιοχής.

Το Lactacyd® μπορεί να χρησιμοποιείται στο ντους ή το μπάνιο ως υγρό σαπούνι για τον καθαρισμό της εξωτερικής ευαίσθητης περιοχής. Δημιουργείστε αφρό και εν συνεχεία ξεπλύνετε επιμελώς με τρεχούμενο νερό. Στεγνώστε προσεκτικά την περιοχή με μία καθαρή πετσέτα. Η εφαρμογή πρέπει να περιορίζεται μόνο στην περιοχή των εξωτερικών γεννητικών οργάνων. Τα προϊόντα Lactacyd® διαθέτουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Τα σαπούνια σε οποιαδήποτε μορφή (υγρά ή ράβδοι) συνήθως έχουν υψηλό pH, η τιμή του οποίου απέχει κατά πολύ από αυτή του φυσικού περιβάλλοντος του κόλπου. Τέτοιου είδους προϊόντα καταστρέφουν τη φυσιολογική όξινη στοιβάδα του κόλπου, η οποία χρησιμεύει ως προστασία από τα επιβλαβή βακτήρια. Τα προϊόντα Lactacyd® έχουν προσαρμοσμένο pH που σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό στο δέρμα της ευαίσθητης περιοχής και στο εσωτερικό του κόλπου, δημιουργώντας ένα φυσικά όξινο περιβάλλον. Αυτή η φυσική οξύτητα ευνοεί την άριστη ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Έτσι, τα ωφέλιμα και επιβλαβή βακτήρια που υπάρχουν στον κόλπο βρίσκονται σε ισορροπία, διατηρώντας την ευαίσθητη περιοχή ασφαλή από όλων των ειδών τις λοιμώξεις. Το γαλακτικό οξύ παράγεται από τους γαλακτοβάκιλλους (τα ωφέλιμα βακτήρια), των οποίων η ανάπτυξη ευνοείται από το όξινο περιβάλλον (χαμηλό pH). Τα προϊόντα Lactacyd® περιέχουν βιολογικό L-γαλακτικό οξύ (το ίδιο είδος που ο οργανισμός παράγει φυσιολογικά) και έχουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου.

Οι γαλακτοβάκιλλοι είναι ένα είδος βακτηρίου της κολπικής χλωρίδας που παράγουν γαλακτικό οξύ. Το γαλακτικό οξύ δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον, το οποίο προστατεύει τον κόλπο από τυχόν υπερανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πληθώρα λοιμώξεων. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των γαλακτοβάκιλλων, τόσο πιο σταθερό είναι το φυσικό όξινο περιβάλλον του κόλπου.

Ναι, εκατομμύρια γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το Lactacyd® και έχουν μείνει ικανοποιημένες. Από την πρώτη περίοδο μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση, το Lactacyd® παρέχει μία πλήρη σειρά προϊόντων καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, τα οποία είναι προσαρμοσμένα για την κάθε φάση της ζωής της γυναίκας.

Η χρήση του Lactacyd® μπορεί να ξεκινήσει από την πρώτη έμμηνο ρύση. Εν γένει, η έμμηνος ρύση εμφανίζεται γύρω στην ηλικία των 12 ετών, αν και μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα ή αργότερα. Υπό την επίδραση των ορμονών, πιθανόν να παράγονται εκκρίσεις και να δημιουργούνται οσμές. Τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής Lactacyd® μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής, βοηθώντας σας να αισθάνεστε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση. Το Lactacyd® Girl μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κορίτσια 3 ετών, μέχρι την πρώτη έμμηνο ρύση.

Τα προϊόντα Lactacyd® έχουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια, δεν περιέχουν σαπούνι και έτσι μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Όχι, η εσωτερική πλύση του κόλπου δεν είναι απαραίτητη. Ο κόλπος αυτοκαθαρίζεται και συνεπώς δεν υπάρχει η ανάγκη εισαγωγής εντός του κόλπου προϊόντων κολπικών πλύσεων ή παρεμφερών προϊόντων. Επιπλέον, οι εσωτερικές κολπικές πλύσεις συνιστούν παράγοντα κινδύνου για εμφάνιση βακτηριακής κολπίτιδας. Μπορείτε να αισθάνεστε καθαρή και φρέσκια χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό με αποσμητικούς παράγοντες, όπως το Lactacyd®, για τον καθαρισμό των εξωτερικών γεννητικών οργάνων (αιδοίου).

Το Lactacyd® πωλείται στα φαρμακεία, στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών. Η σειρά Lactacyd® Pharma διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ξεκινήστε με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, όπως το Lactacyd® Fresh, που θα συμβάλλει στην πρόληψη των οσμών. Το συγκεκριμένο προϊόν καθαρισμού περιέχει ενεργούς αποσμητικούς παράγοντες που βοηθούν στην πρόληψη της δημιουργίας οσμών.

Τα προϊόντα Lactacyd® περιέχουν συστατικά, όπως το γαλακτικό οξύ, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσική προστασία του κόλπου. Τα προϊόντα έχουν προσαρμοσμένο pH, το οποίο σέβεται τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ήπια και δεν περιέχουν σαπούνι, γεγονός το οποίο τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Πολλές γυναίκες πλένουν την ευαίσθητη περιοχή μόνο με νερό. Το νερό έχει καθαριστική δράση, ωστόσο δεν διαφυλάσσει τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής. Κάντε τη σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές του δέρματος – δεν θα τις καθαρίζατε, φροντίζατε και προστατεύατε μόνο με νερό, σωστά; Η χρήση του Lactacyd® συμβάλλει στην προστασία της ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και αναζωογονεί.

Τα κοινά σαπούνια είναι συνήθως αλκαλικά και έχουν pH υψηλότερο από το φυσιολογικό pH της ευαίσθητης περιοχής. Συνεπώς, τα σαπούνια μπορούν να διαταράξουν τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής, επηρεάζοντας τη φυσική προστασία και καθιστώντας σας πιο ευπαθείς στην εμφάνιση προβλημάτων και ερεθισμών. Τα σαπούνια μπορούν επίσης να βλάψουν ή να εξασθενήσουν την προστατευτική στοιβάδα. Όλα τα προϊόντα Lactacyd® δεν περιέχουν σαπούνι και έχουν pH προσαρμοσμένο προς αυτό της ευαίσθητης περιοχής.

Σε έναν υγιή κόλπο απαντώνται τόσο ωφέλιμα όσο και επιβλαβή βακτήρια. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τα ωφέλιμα βακτήρια υπερτερούν και διατηρούν το pH του κόλπου μεταξύ 3,8 έως 4,5 (ελαφρώς όξινο). Ωστόσο, ορισμένες φορές ο γυναικείος οργανισμός υπόκειται σε μεταβολές που δύνανται να προκαλέσουν υπερανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων. Όταν συμβαίνει αυτό, τα επιβλαβή βακτήρια πολλαπλασιάζονται, αυξάνοντας την πιθανότητα εμφάνισης κολπικών λοιμώξεων.

Η βακτηριακή κολπίτιδα και οι μυκητιασικές λοιμώξεις (Candida) αποτελούν τις πιο συχνές από αυτές. Στην περίπτωση της βακτηριακής κολπίτιδας, το pH του κόλπου δύναται να φθάσει έως 6,0 ή ακόμα παραπάνω σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην περίπτωση των μυκητιασικών λοιμώξεων το pH δεν μεταβάλλεται.

Τα προϊόντα Lactacyd® έχουν pH 3,5 ή 5,2. Το pH στα προϊόντα Lactacyd® διατηρείται από το κύριο συστατικό, το γαλακτικό οξύ, σε αρμονία με τα υπόλοιπα συστατικά αυτής της ειδικής σύνθεσης. Αυτό το αρκετά χαμηλό pH δεν ευνοεί την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων.

Δεν βρέθηκε αποτέλεσμα