Ευαίσθητη περιοχή

Είναι απολύτως φυσιολογικό να αντιμετωπίσετε ορμονικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό οι οποίες μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και να σας κάνουν πιο ευάλωτες στη δυσφορία. Οι βλεννογόνοι μεμβράνες του κόλπου, είναι επίσης πιο ευαίσθητοι στον ερεθισμό και μπορεί επίσης να αυξήσουν την πιθανότητα δυσφορίας. Είναι σημαντικό, ειδικά κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, να φροντίσετε την υγεία της ευαίσθητης περιοχής χρησιμοποιώντας ήπια προϊόντα που δεν διαταράσσουν την ισορροπία της.

Πώς μπορείτε να προστατέψετε την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής;

Είναι σημαντική η καλή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Το επίπεδο της οξύτητας στον κόλπο σας αλλάζει και αυτό μπορεί να διαταράξει τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Lactacyd® έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προϊόντα για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Είναι ήπια για τη μικροχλωρίδα και προωθούν την ανάπτυξη των φυσικών βακτηρίων του σώματος. Ελαττώνουν την πιθανότητα ερεθισμού και μειώνουν τις μικρές ενοχλήσεις που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ακόμα και όταν αισθάνεστε δυσφορία επειδή έχει διαταραχθεί η ισορροπία, το Lactacyd® μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματά σας και να βοηθήσει στην επαναφορά της ισορροπίας στη μικροχλωρίδα του σώματός σας.

Διαβάστε περισσότερα σε αυτό το άρθρο για το πώς μπορείτε να φροντίσετε την ευαίσθητη περιοχή.

Ασφαλές και αποτελεσματικό

Το Lactacyd® είναι ασφαλές για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι ήπιο, χωρίς σαπούνι, και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των νέων μαμάδων. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα των προϊόντων είναι κλινικά αποδεδειγμένη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lactacyd® Pharma Antibacterial / Αντιβακτηριακό, για να ενισχύσετε τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής. Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο ή ερεθίζεται εύκολα, τότε μπορείτε να επιλέξετε το Lactacyd® Pharma Sensitive / Ευαίσθητες Επιδερμίδες. Εάν πάσχετε από κνησμό ή αίσθημα καύσου, τότε το Lactacyd® Soothing / Καταπραϋντικό, μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε άνεση. Αφού γεννήσετε, σας συμβουλεύουμε να συνεχίσετε να φροντίζετε την ευαίσθητη περιοχή με προϊόντα Lactacyd® για να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ισορροπία της χλωρίδας σας.

Συνιστώμενα προϊόντα για νέες μαμάδες